Please log in to view the contents

Ny nestleder for vårt Forbundsstyre

Av Joachim Dagenborg
September 2017

Stina Lintho Lippestad går inn som ny nestleder for Forbundsstyret i Bedriftsforbundet. Hun er daglig leder for Lintho Steinmiljø på Mysen i Østfold.

Publisert 28 september, 2017

Tidligere nestleder Linda Cecilie Furulund valgte tidligere denne uken å trekke seg fra sitt verv.

– Vi takker Linda Cecilie Furulund for den innsatsen hun har lagt ned i Bedriftsforbundet gjennom flere år, og ønsker Stina Lintho Lippestad lykke til i sitt nye verv, sier styreleder for Forbundsstyret i Bedriftsforbundet, Sigfred Steien.

Joachim Dagenborg
Joachim Dagenborg (38) er kommunikasjonssjef i Bedriftsforbundet. I tillegg til erfaringen som politikk- og økonomijournalist i nyhetsbyrået Reuters gjennom de siste ti årene, har Dagenborg blant annet jobbet i Moss avis, E24 og Aftenposten. Han har utdannelse innen kultur og samfunnsvitenskap fra Universitetet i Bergen, med fordypning i offentlig forvaltning og norsk politisk historie.

,