Please log in to view the contents
iv class="post-title-and-meta">

Nina Verde – Hvordan få dobbelt så mye ut av arbeidsdagen?

Av Anders Lindgren
July 2018

Effektivitetseksperten Nina Verde har over 30 års erfaring fra mange forskjellige bransjer. Til daglig hjelper hun bedrifter i Norge, Tyskland og Storbritannia med å øke effektiviteten.

«Min målsetning er stabil økonomi og ekspansjon for alle bedrifter i Norge slik at de er godt rustet for enhver utfordring fremtiden bringer», skriver Verde på sin hjemmeside.

På dette frokostmøtet gir hun korte og konkrete råd om hvordan du og din bedrift kan øke produktiviteten og få dobbelt så mye ut av arbeidsdagen.

Få råd om hvordan du og din bedrift kan øke produktiviteten.

08:45 Registrering, morgenkaffe og te

09:00 Hvordan kan du og din bedrift øke produktiviteten og få dobbelt så mye ut av arbeidsdagen?
– Nina Verde

11:00 Avslutning og mingling

FOREDRAGSHOLDER

Nina Verde,
effektivitetstrener

Nina coacher ledere og bedriftseiere i personlig effektivitet. Hun har utviklet en effektivitetstrening som dobler omsetning og resultat. Hun deler sine erfaringer og suksessfulle løsninger på Facebook, Twitter og LinkedIn.

PRAKTISK INFORMASJON

Dato: Onsdag 14. november, 2018
Sted: Bedriftsforbundets lokaler, Rådhusgata 5B, Oslo (inng. Dronningens gate)
Tid: kl. 09:00 til kl. 11:00
Pris: Gratis for bedriftsforbundets medlemmer, 500 kroner for andre
Frist: Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.