Please log in to view the contents

Oppdag alle fordelene med et medlemskap

Av Joachim Dagenborg
August 2018

Medlemskapet i Bedriftsforbundet gjør både arbeidsdagen enklere og kutter dine kostnader.

Gratis advokathjelp og rådgivning, billige forsikringer, gode rabatter på alt fra strøm til kontorrekvisita, samt tilgang til kurs og unike arrangement.

Bedriftsforbundet utfordrer også politikere på lover og bestemmelser som ikke tjener mindre bedrifter og samfunnet som helhet. Med din støtte kan vi skape endra flere gjennombrudd for våre fanesaker.

quote

Med vår støtte kan bedriftsbyggere forløse ny vekst og ønsket utvikling.

Fjern usikkerhet – få gratis juridisk rådgivning

Som medlem får du gratis juridisk rådgiving per telefon og e-post for alle saker som kan løses «i røret» eller via en e-post. Våre advokater kan også representere bedriften din rettslig til en gunstig pris.

Som medlem får du også tilgang til 30 minutter gratis rådgiving og gunstig advokatbistand innen skatt og avgift gjennom vår avtale med Skattebetalerforeningens advokatkontor.

På Bedriftsforbundets medlemsider vil du alltid finne nyttige tips og oppdaterte kontraktsmaler.

Kurs og medlemsmøter med høy nytteverdi

Bedriftsforbundet arrangerer kurs som er skreddersydde for små og mellomstore bedrifter. Disse handler ofte om temaer innen jus som er relevante for næringsvirksomhet. Vi holder også HMS-kurs over hele landet.

Bedriftsforbundet arrangerer medlemsmøter med mange forskjellige aktuelle temaer. De avholdes over hele landet, flere ganger i året. Medlemsmøtene er fine arenaer for å møte andre bedriftsledere og utvide sine nettverk.

Som medlem i Bedriftsforbundet får du flust av muligheter til å være med å påvirke næringspolitiske fanesaker.

Som medlem i Bedriftsforbundet har du også muligheten til å delta i aktivt i styrearbeid, og på den måten være med på å påvirke det næringspolitiske arbeidet i ditt område.

Oppdag fordelene

• Gratis advokathjelp
  • Gratis bedriftsrådgivning
  • Veiledning til å drive bedrift
  • Tilgang på mentor
  • Gunstig forsikring og pensjon
  • Maler og rutineguider
  • Lukrative innkjøpsavtaler
  • Nettbaserte kurs til medlemspriser
  • Politisk påvirkning
  • Invitasjon til fagevents og nettverkstreff
  • Jevnlige nyhetsbrev

Mange tusen bedrifter sparer stort på være medlem

Registrer deg som medlem du også.

Bedriftsforbundet
Joachim Dagenborg