VERVEKAMPANJE!

Spare penger og vinn flotte premier av høy verdi!

Frem til 1. juli bør du verve nye, ordinære medlemmer til bedriftsforbundet! Da kan du både spare penger og vinne flotte premier - men fokus på rekruttering i seg selv er også viktig, og bringer nye ildsjeler til Bedriftsforbundet. Vi trenger medlemmer for å den viktige jobben med å være det eneste forbundet som virkelig jobber for de små og mellomstore bedriftene i Norge!

DU vinner hver gang!

Du får 500,- i reduksjon av medlemsavgiften eller direktebetalt for hvert medlem du skaffer, pluss ett lodd per rekruttering. Loddene er til vervekonkur-ransen som avsluttes 1.juli. Vinneren av trekningen får blant annet gratis leiebil fra Avis en hel helg, gratis mobiltelefoni til bedriften sin via Dipper til en verdi av 5000,- uten noe binding ++!

NB! Du må sende de du rekrutterer til

Fordeler ved å være medlem:
  • - Gratis juridisk rådgivning, og bedriftsrådgivning gjennom hele året
  • - En verktøykasse med alle skjemaer og dokumenter du trenger til å drive din bedrift
  • Gode rabattordninger på bedre HMS-system og IK-mat kontroll
  • Billigere flybilletter, leiebil, drivstoff, strøm og telefoni m.m.
  • God pensjonsordning gjennom KLP
  • Gratis gjennomgang av alle dine forsikringer
  • Kompetanseheving via kurs innen HMS, salg, markedsføring, lønnsavtaler osv.
  • Kunne være et sterkt politisk talerør for små og mellomstore bedrifter i Norge

Les mer om fordeler HER (og sende gjerne lenken til noen du kjenner som kan tenke seg å bli medlemmer): https://bedriftsforbundet.no/drive-bedrift/medlemsfordeler

Noe av det vi har oppnådd for de små og mellomstore bedriftene:
  • Svangerskaps- og foreldrepenger for selvstendig næringsdrivende
  • Forenkling av arbeidsmiljøloven
  • Fjerning av revisorplikten for mindre aksjeselskap
  • Redusert krav om aksjekapital
  • Fjerning av delingsmodellen
  • Oppheving av investeringsavgiften

Les vårt næringspolitiske program HER.