Tvangsmulktaksjonen er igang!

- Det er to institusjoner du ikke vil skylde penger til - Staten og Hells Angels, sier Bedriftsforbundets leder Olaf Thommessen i forbindelse med lanseringen av en omfattende politisk aksjon mot Tvangsmulkt.

Etter at de nye reglene for tvangsmulkt ble innført i januar 2017 har Skatteetaten krevd norske bedrifter for langt over 1 milliard kroner i bøter for forglemmelser av varierende grad.

Ordningen rammer helt skjevt og treffer de små bedriftene uforholdsmessig hardt i og med at satsene er helt like for Ola Nordmann Elektro AS som for de største børsnoterte selskapene.

Måten vedtak om ilagt tvangsmulkt blir kommunisert på viser dessuten en manglende forståelse for hverdagen til travle gründere i en sårbar oppstartsfase.

Bedriftsforbundet ønsker å endre ordningen. Derfor har vi tatt initiativ til en politisk aksjon som vi håper så mange som mulig vil skrive under på.

På nettsiden www.tvangsmulkt.no kan du lese mer og støtte småbedriftenes kamp mot tvangsmulkt ved å signere på oppropet!