Tvangsmulktaksjonen er igang!

Tvangsmulktaksjonen er igang! mandag 11 juni 2018

- Det er to institusjoner du ikke vil skylde penger til - Staten og Hells Angels, sier Bedriftsforbundets leder Olaf Thommessen i forbindelse med lanseringen av en omfattende politisk aksjon mot Tvangsmulkt.

Hvorfor mislykkes så mange små bedrifter?

Hvorfor mislykkes så mange små bedrifter? torsdag 31 mai 2018

Hadde det vært enkelt å starte eller drive egen bedrift, så hadde alle gjort det. Men hva er det egentlig som gjør at små bedrifter må kaste inn håndkledet?

Unngå tvangsmulkt-fellen

Unngå tvangsmulkt-fellen tirsdag 15 mai 2018

Skattekontoret fikk inn over 10.000 klager på vedtak om tvangsmulkt i 2017. Av disse fikk 60 prosent medhold. Her kan du oppdatere deg på hvordan du og din bedrift unngår å havne i tvangsmulkt-fellen.

Tar kampen mot forslag om nytt havnemonopol

Tar kampen mot forslag om nytt havnemonopol tirsdag 08 mai 2018

EU-kommisjonen vil gi SMB’er lettere tilgang til forsvarskontrakter

EU-kommisjonen vil gi SMB’er lettere tilgang til forsvarskontrakter onsdag 02 mai 2018

EU-kommisjonen la forrige uke frem et forslag som vil gjøre det lettere for små og mellomstore bedrifter å by på potensielt svært lukrative kontrakter innen den europeiske fosvarssektoren.

- Dette er en del-seier for oss. Betaler man full arbeidsgiveravgift skal man få sykelønn! onsdag 11 april 2018

Høyre har nå vedtatt å ”gjennomgå aldershindringer” i arbeidslivet og fjerne øvre aldersgrenser i arbeidsmiljøloven. Bedriftsforbundet mener det er på høy tid at man gir sykelønn eller fjerner arbeidsgiveravgiften for selvstendig næringsdrivende over 70 år.

VERVEKAMPANJE!

VERVEKAMPANJE! søndag 08 april 2018

Frem til 1. juli bør du verve nye, ordinære medlemmer til bedriftsforbundet! Da kan du både spare penger og vinne flotte premier - men fokus på rekruttering i seg selv er også viktig, og bringer nye ildsjeler til Bedriftsforbundet.

Ølbrygging.no sparte 250.000 kroner - i året!

Ølbrygging.no sparte 250.000 kroner - i året! torsdag 22 mars 2018

Bedriftsforbundet jobber ikke kun med politisk påvirkning, men både med «butikk og politikk». Innenfor «butikk» ligger jushjelp, forsikringer og medlemsfordeler som billigere flyreiser, drivstoff og telefoni- og IT-løsninger. Målsettingen er at medlemmene skal få lavere kostnader og gode ordninger, og at medlemskapet skal betale seg. Gjerne mer enn en gang. Det fikk bedriften Ølbrygging.no erfare til gangs: De sparte nærmere 300.000 kroner allerede det første året!

Er du klar for GDPR? Her får du tipsene du trenger!

Er du klar for GDPR? Her får du tipsene du trenger! tirsdag 06 mars 2018

De nye personvernreglene (GDPR) som snart trer i kraft gir flere og strengere plikter enn før. Er du klar? Her får du tipsene du trenger!

NAV har sett inn i krystallkulen.  Det mener Bedriftsforbundet understøtter ønske om sykelønnsdebatt.

NAV har sett inn i krystallkulen. Det mener Bedriftsforbundet understøtter ønske om sykelønnsdebatt. mandag 29 januar 2018

For første gang har NAV satt prislappen på fremtidens trygder og ytelser. Den viser at Nav-utbetalingene øker med 20 til 90 milliarder kroner i 2060. Så å si hele økningen i NAV-utgiftene på 20–90 milliarder kroner går til alderspensjon i 2060, hvis dagens velferdsnivå opprettholdes.