Aktuelt

- Dette er en del-seier for oss. Betaler man full arbeidsgiveravgift skal man få sykelønn! onsdag 11 april 2018

Høyre har nå vedtatt å ”gjennomgå aldershindringer” i arbeidslivet og fjerne øvre aldersgrenser i arbeidsmiljøloven. Bedriftsforbundet mener det er på høy tid at man gir sykelønn eller fjerner arbeidsgiveravgiften for selvstendig næringsdrivende over 70 år.

VERVEKAMPANJE!

VERVEKAMPANJE! søndag 08 april 2018

Frem til 1. juli bør du verve nye, ordinære medlemmer til bedriftsforbundet! Da kan du både spare penger og vinne flotte premier - men fokus på rekruttering i seg selv er også viktig, og bringer nye ildsjeler til Bedriftsforbundet.

Ølbrygging.no sparte 250.000 kroner - i året!

Ølbrygging.no sparte 250.000 kroner - i året! torsdag 22 mars 2018

Bedriftsforbundet jobber ikke kun med politisk påvirkning, men både med «butikk og politikk». Innenfor «butikk» ligger jushjelp, forsikringer og medlemsfordeler som billigere flyreiser, drivstoff og telefoni- og IT-løsninger. Målsettingen er at medlemmene skal få lavere kostnader og gode ordninger, og at medlemskapet skal betale seg. Gjerne mer enn en gang. Det fikk bedriften Ølbrygging.no erfare til gangs: De sparte nærmere 300.000 kroner allerede det første året!

Er du klar for GDPR? Her får du tipsene du trenger!

Er du klar for GDPR? Her får du tipsene du trenger! tirsdag 06 mars 2018

De nye personvernreglene (GDPR) som snart trer i kraft gir flere og strengere plikter enn før. Er du klar? Her får du tipsene du trenger!

NAV har sett inn i krystallkulen.  Det mener Bedriftsforbundet understøtter ønske om sykelønnsdebatt.

NAV har sett inn i krystallkulen. Det mener Bedriftsforbundet understøtter ønske om sykelønnsdebatt. mandag 29 januar 2018

For første gang har NAV satt prislappen på fremtidens trygder og ytelser. Den viser at Nav-utbetalingene øker med 20 til 90 milliarder kroner i 2060. Så å si hele økningen i NAV-utgiftene på 20–90 milliarder kroner går til alderspensjon i 2060, hvis dagens velferdsnivå opprettholdes.

- Vi har store forventninger til Røe Isaksen og Mæland

- Vi har store forventninger til Røe Isaksen og Mæland onsdag 17 januar 2018

Onsdag formiddag klokken 14.20 presenterte Erna Solberg sin utvidede regjering på Slottsplassen i Oslo. Bedriftsforbundet er skuffet over at det ikke blir utnevnt en egen minister med ansvar for gründerskap, innovasjon og teknologi, men har store forhåpninger til den nye nærings - og handelsministeren, Torbjørn Røe Isaksen (H) og den nye kommunalministeren Monica Mæland (H).

Den nye regjeringsplattformen. Hva betyr den for deg?

Den nye regjeringsplattformen. Hva betyr den for deg? mandag 15 januar 2018

Her oppsummerer vi de viktigste punktene for de små og mellomstore bedriftene fra Regjeringens nye plattform. Bedriftsforbundet gleder seg over at flere av våre synspunkter har tydelig blitt hørt av Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre hva angår flere viktige politiske saker.

Jørund Rytman begynner i Bedriftsforbundet

Jørund Rytman begynner i Bedriftsforbundet onsdag 27 desember 2017

Jørund H. Rytman (40) har vært Stortingsrepresentant siste tolv år, og vært medlem av finanskomiteen, næringskomiteen og utenriks- og forsvarskomiteen. Nå begynner den politiske ringreven for Bedriftsforbundet, i rollen som leder for politikk og samfunnskontakt.

Du, en mentor? Bli med å utvikle nye gründer- og bedriftstalenter!

Du, en mentor? Bli med å utvikle nye gründer- og bedriftstalenter! mandag 18 desember 2017

Bedriftsforbundet har over 4000 medlemmer. Medlemmene våre er bedrifter med lang driftserfaring. Gjennom nylige studier blant gründermiljøer viser at de bedrifter som har hatt en mentor går sjeldnere konkurs i løpet av de fem første og kritiske årene.  Bedriftsforbundet ønsker å styrke og trygge gründerbedriftene gjennom vårt mentorprogram – og vi søker derfor etter dyktige mentorer!

Viktige gjennomslag for små og mellomstore bedrifter i statsbudsjettet!

Viktige gjennomslag for små og mellomstore bedrifter i statsbudsjettet! torsdag 23 november 2017

I går (22.11) kom Regjeringspartiene til enighet med KrF og Venstre om et statsbudsjett for 2018. Bedriftsforbundet er fornøyde med flere saker, og tror de små og mellomstore bedriftene er av vinnerne i budsjettet. Men alt er ikke bare rosenrødt...