18 september, 18:41

Opplæringsprogram for digital sikkerhet (gratis for bedrifter med under 20 ansatte)

Opplæringsprogram for digital sikkerhet (gratis for bedrifter med under 20 ansatte)

Altfor mange norske virksomheter tenker digital sikkerhet først når de blir svindlet eller når dataserveren er tappet for informasjon. Kom kjeltringene i forkjøpet – bruk NorSIS opplæringsprogram for digital sikkerhet. Det er gratis for bedrifter med inntil 20 ansatte (og sterkt rabattert for større bedrifter).

Altfor mange norske virksomheter tenker digital sikkerhet først når de blir svindlet eller når dataserveren er tappet for informasjon. Kom kjeltringene i forkjøpet – bruk vårt opplæringsprogram for digital sikkerhet. Det er gratis for bedrifter med inntil 20 ansatte.

– Vi i NorSIS er daglig i kontakt med mange små og mellomstore virksomheter som har opplevd en eller annen form for cyberangrep. I motsetning til hva mange tror, er dette dessverre blitt veldig vanlig. Den digitale trusselen mot disse virksomhetene er også økende, sier seniorrådgiver i Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), Vidar Sandland.

Ifølge de drøyt 1500 spurte i mørketallsundersøkelsen til Næringslivets sikkerhetsråd (NSR) for 2016 opplevde mer enn én av fire norske virksomheter dette i løpet av det foregående året.

– Det er forbundet med høy risiko å sitte stille og håpe på at dette ikke skjer med din bedrift. Derfor råder vi alle norske virksomheter til å ta grep før det skjer, sier den erfarne cybereksperten.

 

Gratis for virksomheter med inntil 20 ansatte

Opplæringsprogrammet, som er delvis finansiert av myndighetene og flere andre samarbeidspartnere, er gratis for alle de 535 000 norske virksomhetene med mindre enn 20 ansatte. For større bedrifter koster programmet – som inneholder både ferdiglagde PowerPoint-presentasjoner, videoer og plakater med tips og råd – fra 2600 kroner og oppover.

Trykk her for å lese mer om, eller bestille opplæringspakken via NorSIS.

informationsecurity

Liker du denne artikkelen? Del den med vennene dine!