10 oktober, 11:26

Flere nye medlemsfordeler

Du får nå enda flere gode spesialtilbud og -fordeler gjennom ulike tilbydere. Husk å logge inn på medlemssidene dine for å se tilbudene.

Det skal lønne seg å være medlem i Bedriftsforbundet - og gode medlemstilbud er en av fordelene du har som medlem. I høst har vi fått flere gode avtaler til deg; blant annet Hurtigruta Carglass, Skattebetalerforeningen med flere. Enkelte avtaler vi har hatt tidligere er også re-forhandlet, og er derfor enda gunstigere for deg!

NB! Du må logge på medlemsnettet med brukernavn og passord (logg inn øverst til høyre) for å se de konkrete avtalene og rabattene: Du trykker på overskriftene (eks. "Dustin" eller "Esso") for å se fordelene dine!

special offer ribbon

Hvorfor være medlem i Bedriftsforbundet?

• Gratis juridisk rådgivning
  • Gode rabattordninger på bedre HMS-system og IK-mat kontroll
  • Billigere flybilletter, leiebil, drivstoff, strøm og telefoni m.m.
  • God pensjonsordning gjennom KLP
  • En verktøykasse med alle skjemaer og dokumenter du trenger til å drive din bedrift
  • Gratis gjennomgang av alle dine forsikringer
  • Kompetanseheving via kurs innen HMS, salg, markedsføring, lønnsavtaler osv.
  • Et sterkt politisk talerør for små og mellomstore bedrifter i Norge

Liker du denne artikkelen? Del den med vennene dine!