Nyheter

Erna Solberg – vi hørte hva du sa! (Bedriftsforbundets forventninger til statsbudsjettet)

Forrige uke sa statsminister Erna Solberg til pressen at «Det er veldokumentert at små og mellomstore bedrifter skaper flest nye jobber i Norge» og «Regjeringen vil satse mer på gründerskap». Det skaper forventinger fra Bedriftsforbundet!

Flere nye medlemsfordeler

Du får nå enda flere gode spesialtilbud og -fordeler gjennom ulike tilbydere. Husk å logge inn på medlemssidene dine for å se tilbudene.

Ny nestleder for Forbundsstyret i Bedriftsforbundet

Stina Lintho Lippestad går inn som ny nestleder for Forbundsstyret i Bedriftsforbundet. Hun er daglig leder for Lintho Steinmiljø på Mysen i Østfold.

Profesjonelle Vergers Interesseorganisasjon (PVI) har inngått kollektivt medlemskap i Bedriftsforbundet. PVI er for faste verger som er oppnevnt av Fylkesmannen, og de er høringsinstans for myndighetene.

Opplæringsprogram for digital sikkerhet (gratis for bedrifter med under 20 ansatte)

Altfor mange norske virksomheter tenker digital sikkerhet først når de blir svindlet eller når dataserveren er tappet for informasjon. Kom kjeltringene i forkjøpet – bruk NorSIS opplæringsprogram for digital sikkerhet. Det er gratis for bedrifter med inntil 20 ansatte (og sterkt rabattert for større bedrifter).

Solfrid Flateby tar engasjement for Bedriftsforbundet

Bedriftsforbundet får med den anerkjente kommunikasjonsprofilen Solfrid Flateby (44) på laget for å styrke satsingen på ledelse, kommunikasjon og HR.

Bygg omdømme for bedriften med SALT Concept

Få en strategipakke skreddersydd til din bedrift!