Slik påvirker statsbudsjettet din bedrift!

Slik påvirker statsbudsjettet din bedrift! fredag 13 oktober 2017

Finansminister Siv Jensen la 12.oktober frem Regjeringens forslag til Statsbudsjett for 2018. Her er de viktigste punktene som vil påvirke deg og din bedrift det kommende året. Overordnet savner Bedriftsforbundet en mer tydelig småbedriftsprofil og større skatteletter for næringslivet.

LO har endelig bøyd av etter Høyesterettsdom og press fra Bedriftsforbundet i Holship-saken tirsdag 19 september 2017

Etter et LO i harnisk og sterke uttalelser fra Jonas Gahr Støre før valgkampen, har allikevel LO nå bøyd av for Bedriftsforbundets krav om friheten til å organisere seg. Nå blir sjøtransport mer konkurransedyktig og mer miljøvennlig.

Toppscore til Bedrifts-forbundets juridiske tjeneste

Toppscore til Bedrifts-forbundets juridiske tjeneste torsdag 31 august 2017

En av de mest brukte medlems-fordelene i Bedriftsforbundet er juridisk hjelp. I siste evaluering av tjenesten, gir samtlige medlemmer toppscore på hvor fornøyd man er med tjenesten.

Dette er styret i Bedriftsforbundet

Dette er styret i Bedriftsforbundet lørdag 17 juni 2017

I forbindelse med Bedriftsforbundets kongress i Trondheim ble det valgt nytt styre og vedtatt  forbundets næringspolitiske program for perioden 2017-2019.

Gründerfradrag» vil gi flere arbeidsplasser

Gründerfradrag» vil gi flere arbeidsplasser torsdag 11 mai 2017

I revidert nasjonalbudsjett for 2017 fikk vi gjennomslag for gründerfradrag! Ordningen vil tre i kraft fra 1.juli 2017.

Bedriftsforbundet heier på gründere!

Bedriftsforbundet heier på gründere! tirsdag 28 februar 2017

Som medlem i Gründerklubben får du nå tilgang på mange av våre medlemsfordeler!

`

` fredag 10 februar 2017

Kampen om de selvstendig næringsdrivende: Olaf blogger om delingsøkonomien

Finansminister Siv Jensen må fjerne formueskatten på arbeidende kapital

Finansminister Siv Jensen må fjerne formueskatten på arbeidende kapital fredag 18 november 2016

Bedriftsforbundet oppfordrer Siv Jensen om å få fortgang i prosessen med å fjerne formueskatten på arbeidende kapital

Ny sjef for rekruttering og medlemsservice

Ny sjef for rekruttering og medlemsservice onsdag 02 november 2016

Cecilie Rochstad blir sjef for rekruttering og medlemsservice i Bedriftsforbundet.